Samen werken aan inkomen voor later
Alles begint met het stellen van de juiste doelen. Wat moeten deelnemers weten? Welke overtuigingen zijn belangrijk? En welk gedrag is gewenst?
Opdracht
Maak van het a.s.r. Werknemers Pensioen platform een digitale innovatieve ervaring en verhoog de standaard voor klantervaring in de pensioensector.
Uitkomst
Een innovatief pensioenportaal dat zowel deelnemers, werkgevers en adviseurs inzicht geeft en handelingsperspectief biedt.
asr-mobile
Strategie
We analyseerden en ontleden klant vereisten en gedrag en hoe deze passen in de online beleving van een pensioenportaal. Met prototypen testen we dit bij de uiteindelijke doelgroep. 

Deze inzichten werden gebruikt om relevante inhoud en een vlotte web-ervaring te creëren, die waarde toevoegt voor bezoekers bij elke stap.
Creatie
Het ontwerp moest bezoekers tijdens hun bezoek betrekken en tegelijkertijd helder en gebruiksvriendelijk zijn voor dit, voor heel veel mensen, complexe onderwerp.

Zo ontstond een eigentijds en overzichtelijk pensioenportaal waarbij de gebruiker altijd centraal staat om te focussen op dat wat voor hun echt telt.

Het ontwerp voorziet in de grote diversiteit van gebruikers door gebruik te maken van best practices uit UX/UI design. Een volledig responsive omgeving die zowel op mobiel, tablet als op desktop aansluit bij de verschillende behoeften.
asr-werknemers-pensioen
Bekijk meer van ons werk
ING
ing-dashboard-1
PBLCO
pblco-stakeholder-mngmnt

Kom eens langs

Mathenesserlaan 415-B
3023 GG Rotterdam

Bel eens op

+31 (0)6 25 51 99 70

Of stuur een e-mail 

info@studiotok.nl