publico_diap

GOVERNMENT & PUBLIC AFFAIRS
AND STRATEGIC COMMUNICATIONS

PBLCO helpt bedrijven, overheden en belangenorganisaties om de veranderende omgeving en de eisen die die omgeving aan hen stelt, te vertalen naar effecten, kansen en mogelijkheden.
Opdracht
Begeleiding en creatie van een brand ID voor een nieuwe PR organisatie die voortkomt uit het samengaan van de organisaties DDvL en SSdV.
Uitkomst
Een nieuwe naam en een eigentijdse, frisse en herkenbare huisstijl die de onderwerpen en haar stakeholders verbind.
pblco_logo
Strategie
We analyseerden eerst waar deze nieuwe organisatie voor moest staan. In co-creatie definieerden we in een zin een elevator pitch en kwamen zo tot een set van kernwaarden, uitstraling, doelgroepen, werkwijze en domeinen voor de nieuwe organisatie.

Bij zaken van algemeen belang staan vaak twee of meer groepen tegenover elkaar die gehoord willen worden. PBLCO wil hun gids zijn naar effectieve beïnvloeding.
Creatie
Gevallen van algemeen belang zijn moeilijk in één beeld te vangen, emotie mag niet de overhand hebben tijdens het nemen van een beslissing. In plaats daarvan is het beter om alleen het ‘naakte’ onderwerp van de zaak te laten zien. Plus ‘CO’ want in gevallen van algemeen belang zijn er altijd twee nodig voor een tango.

Het ontwerp verbind de grote diversiteit aan onderwerpen en domeinen aan PBLCO door gebruik te maken van het beeldmerk binnen de gebruikte fotografie.
pblco-stakeholder-mngmnt
Bekijk meer van ons werk
ING
ing-dashboard-1
a.s.r.
asr-werknemers-pensioen

Kom eens langs

Mathenesserlaan 415-B
3023 GG Rotterdam

Bel eens op

+31 (0)6 25 51 99 70

Of stuur een e-mail 

info@studiotok.nl