[layerslider id=”18″]

Studio TOK ontwerpt sinds 2001 vanuit Rotterdam en is een echte netwerkstudio met een grote diversiteit aan creatieven. Onze passie is het ontwikkelen van creatieve strategieën, visuele concepten en resultaatgerichte communicatiemiddelen. Daarbij zetten we ons hele netwerk in van talentvolle cross-mediale designers, tekstschrijvers, regisseurs, illustratoren tot fotografen. We zijn sparring partners voor merken die een stapje verder willen en leggen de verbinding tussen Brand Value en Customer Journey. We bouwen samen aan uw identiteit voor nu en in de toekomst.

Onze design filosofie

Wij geloven dat de waarde van een merk of bedrijf wordt bepaald door de beleving van haar klanten. Daarom ontwikkelen wij sterke onderscheidende communicatiemiddelen die de zintuigen prikkelen.

Door een consequente uitstraling in alle uitingen, zowel extern als intern, wordt de perceptie beter en de herkenning groter. We maken daarbij veelvuldig gebruik van de kennis die we daarover verzameld hebben vanuit de neuro wetenschap.

Onze aanpak

Wij adviseren onze klanten graag over hoe onze creatieve communicatiemiddelen en designs een boost kunnen geven aan jouw business. Wij komen met vernieuwende oplossingen, die hun tijd vaak ver voor zijn. 

Kijk in ons portfolio voor een impressie van onze meest uiteenlopende cases en resultaten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Of kom langs voor een kop koffie en een verkennend gesprek om te zien wat we voor je kunnen betekenen. 

Ons team

Ons netwerk bestaat uit ondernemende specialisten en jonge talenten. We hebben een mix van ervaren crossmediale designers, graphic designers, UX specialisten, fotografen, regisseurs en illustratoren. 

Met originele ideeën voor visuele identiteiten en logo’s, vernieuwende interactieve gebruikers ervaringen, apps, websites, webshops en andere online uitingen. Wij ontwikkelen krachtige visuele concepten, gericht op de doelstellingen van onze klanten en soms verder dan dat.