[layerslider id=”17″]

Strategie

Je doelstellingen zijn helder, je weet waar je met je bedrijf naar toe wilt. Maar sluiten de communicatiemiddelen daarbij aan en dragen deze bij aan het realiseren van je doelstellingen?

Als sparring partner helpen wij je business doelstellingen te vertalen naar een creatieve communicatiestrategie. Wanneer moet je welke boodschap vertellen en hoe? Een goede strategie is essentieel om een merk of product tot leven te brengen en succesvol te maken.

Om deze reden starten we, voordat we een creatief concept ontwikkelen, met het bepalen van de strategie (nieuw of aanscherpen).

Wij gaan altijd met je op zoek naar de vraag achter de vraag: welke resultaten heb je voor ogen en welke communicatiestijl en middelen passen hier het beste bij?

Wat we doen

 Marktanalyse

 Doelgroepsanalyse

 Merkpositionering

 Interne Communicatie

Conceptontwikkeling

We vertalen de strategie naar een aansprekend creatief concept. 
Het design moet de strategie onderstrepen, versterken en tot leven brengen.

Een concept is geen logo, maar laat zien hoe we je bedrijf of dienst in de volle breedte kunnen presenteren. Het concept geeft een doorkijk naar de toekomst: hoe ziet het merk er over 3 tot 5 jaar uit? 

Je hebt met dit creatieve concept de basis voor de ontwikkeling van de communicatiemiddelen in handen.

Onderdelen hierbij zijn uiteraard het logo, lettertypes, beeldtaal en kleuren. 

Maar we kunnen ook laten zien hoe deze worden toegepast op je website, app, verpakking, digitale of gedrukte publicatie zoals je abri, brochure of verpakking.

Wat we doen

 Creatieve Concepten

 Cross-mediale Strategieën

Social Media Strategieën

Design

Tevreden met het concept dat we hebben ontwikkeld? Dan starten we met de doorvertaling van het concept naar de toepassing van de middelen en de detaillering daarvan.


We bepalen met elkaar welke middelen we gaan uitwerken en in welke volgorde (communicatie kalender). Budget en tijd zijn hierbij belangrijke onderdelen. Meestal implementeren we de nieuwe stijl over een langere periode.

Binnen de middelenmix heeft digitale communicatie de laatste jaren een steeds belangrijkere plaats ingenomen.

Bij Studio TOK zijn we specialisten. We kunnen je goed adviseren over de inzet van sites, portals, app’s of digitale magazines.

Wat we doen

Logo’s, Huisstijlen

 Brochures, Flyers

UX Design, Apps,
Websites en -shops

 Animaties, Films

Realisatie

Na de ontwerpfase is het tijd om de communicatiemiddelen te realiseren. In deze fase zorgen we er voor dat het drukwerk gedrukt wordt, websites worden gebouwd of dat er een kick-off event wordt georganiseerd om een nieuwe huisstijl te lanceren.

Kwaliteitscontrole, betrouwbare leveranciers en goede begeleiding zijn in deze fase belangrijke sleutelwoorden. 

 

Ook het uitzetten van communicatiemiddelen zoals banners, advertenties en digitale nieuwsbrieven via diverse kanalen, gericht op de geselecteerde doelgroepen valt onder de realisatiefase.

Wat we doen

 Drukwerk begeleiding

 Website en Shop ontwikkeling

 Huisstijl implementatie

 App development

Social media publicatie

 Communicatie